Referenties - Goossens Metaal

Algemene referenties voor Aluminium, Inox en GVK constructies voor de industrie en waterzuivering.

Referenties - Goossens Metaal

Goossens Metaal, uw partner voor toelevering en volledige projecten !

Referenties

Onze materialen staan op meer dan 500 verschillende waterzuiveringsstations in België alleen al. Dit gaat van leuningen, roosters, deksels tot volledige trappentorens en overkapping voor geur, geluid ,… enz. Elke constructie wordt bekeken en besproken met de klant voordat alles in productie wordt genomen.

Referenties

Uw specialist in
inox- en aluminiumconstructies

BVBA Goossens Metaal is een metaalverwerkend bedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in het produceren en plaatsen van aluminium en inox constructies.
Wij zijn gekend voor het afleveren van kwalitatief hoogstaande producten.

GOOSSENS METAAL BVBA

Goossens Metaal is een metaalverwerkend bedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in het produceren en plaatsen van aluminium en inox constructies.
Wij zijn gekend voor het afleveren van kwalitatief hoogstaande aluminium constructies, gaande van leuningen, luiken, overkappingen, trappen, roosters tot aluminium maatwerk en sportartikelen.
Goossens Metaal beschikt ook over eigen plaatsingsploegen met jarenlange ervaring in de sector.

REFERENTIES

Goossens metaal snijdt, plooit, last en verwerkt ook projecten in aluminium.

Aluminium is een materiaal met vele voordelen (licht, leent zich vrij gemakkelijk tot het extruderen, is vrij goed bestand tegen corrosie, recycleerbaar, …), maar het is tegelijkertijd een materiaal dat zich wat moeilijker verwerkt dan staal of inox. Het lasersnijden is complexer, het materiaal is minder vormvast tijdens het plooien of het plaatwalsen, het lasproces is complexer… Ook hier is dus de nodige vakkennis zeer belangrijk.

Alle stalen, metalen en ijzeren constructies zijn hier mogelijk, alsook ijzeren platen of laserplaten, alle vormen van plaatwerk, lasersnijwerk, plooiwerk en laswerk ...   Eigenlijk is het eenvoudig: wat Goossens Metaal in aluminium kan maken, kan Goossens Metaal eveneens in staal maken.

Goossens Metaal is een dynamisch staalverwerkingsbedrijf met een hart voor staal. Onze specialiteit is het realiseren van metaalprojecten op maar zoals: trappen, leuningen en alle bijzondere metaal constructies.

Goossens Metaal !

Goossens Metaal is gericht op groei en inovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Met onze jarenlange ervaring helpen wij jullie graag verder.

GEAVANCEERD MACHINEPARK

VLAANDEREN, BELGIE, INTERNATIONAAL

0+
PROJECTEN